Een weblog door Tom Mulder waard van café It Houtsje.

Meer dan 10.000 bezoekers!

Weblog >>Meer dan 10.000 bezoekers hebben de afgelopen 9 maanden onze site van café it Houtsje bezocht! Dat is niet slecht voor een nog niet geopend bedrijf!

Er wordt nog steeds aan het pand gewerkt,de bouw is klaar maar er moet nog het een en ander op installatie gebied afgerond worden. We hopen nog steeds in oktober open te gaan, maar een echte datum weet ik nog niet.

Ongelofelijk veel houtsjes hebben we ondertussen al gekregen uit alle hoeken van Friesland en van soms voor mij, totaal onbekende mensen! Hartstikke bedankt allemaal en speciaal ook de kringloop winkel in Gorredijk die een hele doos met tientallen houtsjes voor ons hadden gespaard! Heb ook heel veel oude negatieven terug gevonden welke Mustaffa nu allemaal op schijf zet en daarbij ligt hij zelf de helft van de tijd in een deuk. Komt goed dus.

Het horeca straat volleybal ging vorig jaar niet door ivm de brand van Bleeker en mij, maar dit jaar was het weer ouderwets gezellig! !Zoals gewoonlijk was het prachtig weer en we hadden een gezellig buiten barretje staan (zie foto’s) Het spel hebben we niet kunnen winnen (blauwe Kater gefeliciteerd! )maar wel hadden we de 2e prijs voor het mooiste geheel.

Hopelijk kunnen we over een paar weken wat meer vertellen over de opening.

Ommes!

Terug